Skip to content

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Full Faktor tvrtka poštuje vašu privatnost. Način prikupljanja i obrade vaših podataka je usklađen sa Općom uredbom o zaštiti podataka i drugim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita i postupanje sa osobnim podacima. Način na koji prikupljamo i obrađujemo vaše podatke je u skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća. Full Faktor tvrtka obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi osobni podaci uklone s lista koje su kreirane tijekom procesa. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Full Faktor tvrtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Pod osobnim podacima se podrazumijevaju svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi temeljem tih podataka. Pojmom obrada obuhvaćaju se radnje poput prikupljanja, bilježenja, čuvanja, uvida, otkrivanja, prenošenja ili uništavanja vaših osobnih podataka.

‘COOKIES’ TEHNOLOGIJA (KOLAČIĆI)
Prilikom vašeg prvog dolaska na našu web stranicu, koriste se samo kolačići koji su neophodni za ispravno prikazivanje sadržaja u vašem pregledniku te kolačići koji služe za sigurnosne funkcije i zaštitu od zloupotreba. Tako prikupljene informacije ne narušavaju vašu privatnost. Prilikom procesa narudžbe ili kupnje naših proizvoda i usluga, dužni smo temeljem pozitivnih zakonskih propisa prikupiti vaše osobne te podatke o izvršenim bankovnim transferima i transakcijama. Prije dovršenja procesa narudžbe ili naplate, tražiti će se vaša izričita privola i suglasnost kojom potvrđujete da ste upoznati i suglasni sa navedenim načinom obrade podataka. Bez te vaše privole neće biti moguće dovršiti proces narudžbe ili kupnje.

VRSTE ‘COOKIES’ (KOLAČIĆA)
Na našoj web stranici su od naše strane implementirani samo kolačići navedeni u pojašnjenjima na ovoj stranici. Ukoliko ćete neke od naših proizvoda ili članaka dijeliti na društvenim mrežama (share opcija), tada će u vaš preglednik biti ugrađen kolačić kojeg implementiraju tvrtke koje održavaju stranice te socijalne mreže (Facebook, Twitter i slično). Prilikom navigacije po internetu, u vaš preglednik će biti ugrađeni kolačići raznih tvrtki čije usluge koristite tijekom vašeg pregleda internet sadržaja (razne tražilice poput Google, Bing i slično). Zbog tehnologije na kojoj se zasniva današnje korištenje interneta, nećete moći u potpunosti izbjeći ugradnju kolačića u vaš preglednik, a najčešće se radi o analitičkim ili marketinškim alatima. U svaki suvremeni preglednik je ugrađena mogućnost brisanja kolačića i povijesti pretraživanja, pa uvijek možete iskoristiti i tu opciju, no tako ćete možda na nekim web mjestima morati ponovno popunjavati obrasce ili pristupne podatke i slično. Sav promet i komunikacija koja se odvija na našoj web stranici je kriptirana čime dodatno čuvamo vašu privatnost i informacije prikupljene pri kupnji ili narudžbi naših proizvoda i usluga.

NE DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE S DRUGIM TVRTKAMA, ORGANIZACIJAMA I POJEDINCIMA OSIM U SLIJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:
ispunjavanje zakona, zakonskog postupka ili službenog zahtjeva nadležnih pravosudnih tijela
istraga potencijalnih kršenja zakona, otkrivanje, sprečavanje ili drugu vrstu rješavanja prijevara i sigurnosnih ili tehničkih poteškoća
zaštita od kršenja prava, vlasništva ili sigurnosti naše tvrtke, naših korisnika ili javnosti kao što to nalaže ili dopušta zakon.

Klikni na vrh