Skip to content
 

Stvari dizajniramo s ljubavlju i strašću.

pisanje tekstova

Pisanje tekstova

Kad stvarate svoju web stranicu, upravo je sadržaj web stranice izuzetno važan. Dizajn stranice dolazi tek nakon toga. Bilo da je riječ o objavi na web stranici, poslovnoj komunikaciji ili članku za blog, upravo tekst bi trebao predstavljati vašu firmu i privući posjetitelje. I osim toga, biti privlačan tražilicama.

Povoljno nudimo uslugu pisanja tekstova za web po cijeni od 350 kn (~ 46,45 €) po članku do 600 riječi. Svi tekstovi uključuju SEO optimizaciju, korištenje ključnih riječi i ostale elemente koji su bitni za bolju poziciju vaše web stranice kod pretraživača.

Pisanje tekstova, izrada slika

Izrada logotipa

Logotip je neizbježan dio vašeg vizualnog identiteta i jako je važno kakav prvi dojam ostavlja na klijente. Uz malo truda možemo osigurati da pravi logo bude izuzetno prepoznatljiv i relevantan za vaš brand. Cijene su vrlo povoljne, već od 500 kn (~ 66,36 €)

Prosječni posjetitelj weba samo par sekundi skenira web stranicu prije nego odluči hoće li tražiti dalje. Iskoristite te sekunde tako da se koncentrirate na vizualni sadržaj na stranici – zadržite pažnju posjetitelja weba slikama i multimedijom.

Izrada slika i video sadržaja

Izrada slika visoke kvalitete, relevantnih za vaš sadržaj, koje će predstavljati vašu kompaniju na profesionalan i privlačan način. Cijene već od 30 kn (~ 3,98 €)

Animirani video sadržaji i prezentacije mogli bi biti upravo ono što će privući pažnju puno šire publike. Kada želite predstaviti neku složenu temu, a slika vam nije dovoljna, korisno je izraditi prezentaciju. Zaintrigirajte klijenata, a istodobno educirajte. Cijene već od 300 kn (~ 39,82 €)

Pisanje tekstova, izrada slika