Izrada web stranica

Izrađujemo web stranice koje nadmašuju očekivanja – spoj kreativnog dizajna, funkcionalnosti i optimalne korisničke izvrsnosti za vašu digitalnu predstavu bez premca.

Jednostavna web stranica

Jednostrana web stranica idealna je za poduzeća i druge subjekte koji žele brzu i jednostavnu online prezentaciju poslovanja, posebno onih koji ne zahtijevaju česte izmjene sadržaja. Ako tražite visokokvalitetnu web stranicu s ograničenim brojem podstranica (Početna, O nama, Proizvodi, Usluge, Kontakt ili slično), naš paket je savršen odabir za vas.

Već od 189€

Cijena uključuje:
Sadržaj: naslovnica, podstranice, izbornik, forme
Ugradnja vašeg sadržaja: logotip, tekstovi, slike, video materijali
Obvezni sadržaj temeljem zakonskih propisa
Stranica optimizirana za prikaz na uobičajenim vrstama uređaja (desktop, tablet, mobile, TV)

Složena web stranica

Složena web stranica prilagođena je poduzećima i ostalima koji žele proširenu web stranicu s dodatnim mogućnostima poput integracije dodatnih jezika, booking formi i drugih proširenja. Uključuje i sustav za samostalno uređivanje sadržaja web stranice, idealan za one koji žele redovito ili povremeno ažurirati informacije. Izrada web stranica s fokusom na optimizaciji za tražilice.

Već od 249€

Cijena uključuje:
Sve što ima jednostavna web stranica plus:
Višejezičnost
Osnovna SEO optimizacija i prijava u tražilice
Praćenje statistike posjeta web stranice (Google Analytics)

Web trgovina

2 webshop slika
web shop slika

Želite imati vlastitu web trgovinu, ali nemate tehničkih znanja? Ne brinite! Mi vam možemo pomoći da izgradite uspješnu web trgovinu bez ikakvih tehničkih vještina.

Mi smo tim stručnjaka koji se specijalizirao za izradu web trgovina. Imamo višegodišnje iskustvo u izradi web trgovina za razne klijente, od malih poduzeća do velikih korporacija.

Što nudimo:

Besplatan konzultacijski sastanak: U prvoj fazi ćemo vas savjetovati o tome kako najbolje izraditi web trgovinu za vašu tvrtku.

Izrada web trgovine na osnovi vaših zahtjeva i potreba.

Testiranje i optimizacija: Testirat ćemo vašu web trgovinu kako bismo osigurali da je funkcionalna i sigurna. Također ćemo je optimizirati za tražilice (SEO) kako bi bila vidljiva u rezultatima pretraživanja.

Promocija: Pomoć ćemo vam da promovirate svoju web trgovinu koristeći razne kanale, kao što su društvene mreže, email marketing i optimizacija za tražilice (SEO).
Uštedite vrijeme i novac. Naše usluge vam mogu uštedjeti puno vremena i novca. Ne morate trošiti vrijeme na učenje tehničkih vještina niti zapošljavati IT stručnjaka. Mi ćemo sve to učiniti za vas.

Obratite nam se danas i započnite svoju online webshop avanturu!

Već od 490€

Cijena uključuje:
Sve što ima složena web stranica plus:
Stranice košarice i naplate
Napredni filter proizvoda
Unos do 10 artikala
Edukacija za vođenje web trgovine

Pisanje tekstova

Kad stvarate svoju web stranicu, upravo je sadržaj web stranice izuzetno važan. Dizajn stranice dolazi tek nakon toga. Bilo da je riječ o objavi na web stranici, poslovnoj komunikaciji ili članku za blog, upravo tekst bi trebao predstavljati vašu firmu i privući posjetitelje. I osim toga, biti privlačan tražilicama.

Povoljno nudimo uslugu pisanja tekstova za web po cijeni od 39,90 € po članku do 600 riječi. Svi tekstovi uključuju SEO optimizaciju, korištenje ključnih riječi i ostale elemente koji su bitni za bolju poziciju vaše web stranice kod pretraživača.

Izrada logotipa

Oživite identitet vašeg brenda uz našu kreativnu ekspertizu u izradi logotipa. Naš tim dizajnera posvećen je stvaranju jedinstvenih i prepoznatljivih simbola koji će odražavati suštinu i vrijednosti vaše kompanije. Dajte svom brendu prepoznatljivost i profesionalan izgled uz naše prilagođene logotipe koji će istaknuti vašu jedinstvenu priču.

Logotip je neizbježan dio vašeg vizualnog identiteta i jako je važno kakav prvi dojam ostavlja na klijente. Uz malo truda možemo osigurati da pravi logo bude izuzetno prepoznatljiv i relevantan za vaš brand. Cijene su vrlo povoljne, već od 59,90 €.

Izrada slika i video sadržaja

Prosječni posjetitelj weba samo par sekundi skenira web stranicu prije nego odluči hoće li tražiti dalje. Iskoristite te sekunde tako da se koncentrirate na vizualni sadržaj na stranici – zadržite pažnju posjetitelja weba slikama i multimedijom. Izrada slika visoke kvalitete, relevantnih za vaš sadržaj, koje će predstavljati vašu kompaniju na profesionalan i privlačan način. Cijene već od 3,90 €

Animirani video sadržaji i prezentacije mogli bi biti upravo ono što će privući pažnju puno šire publike. Kada želite predstaviti neku složenu temu, a slika vam nije dovoljna, korisno je izraditi prezentaciju. Zaintrigirajte klijenata, a istodobno educirajte. Cijene već 29,90 €